Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık yürekin yeğleme edilir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda muayyen standartlarda mahal alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını tayin etmek için kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidişat uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın ve ivedi tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu ekip temelı modellerde olağan kapı koluna mümasil. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla bulunmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en normal fiyatlarla ehil çıkmak bağırsakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama bilim alabilirsiniz.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın yüzı sıra yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve elan bir küme mazarrat vermesi önlenir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına sebep olan durum temizışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page